Bombakken 41

Nikolaj, Cecilie, Karina & Peter Nissen

2006-07-09

 

Undertag

 

 

12. maj 2006.

Undertaget er nu godt undervejs. Det indebære at der er ved at blive fyldt godt op med isolation, og det ikke så store loft har snart set lyset for sidste gang. Indendørs begynder man rigtigt at fornemme den endelige størrelse på tingene.

Der er sat et par dører i huset, men ellers er det stadig åbent.

 

 

 

26. maj 2006.

Så er der lukket af! Der er endnu ikke låst, men det sker snart, så jeg må hellere få arrangeret en byggenøgle. Mange detaljer er på plads omkring taget, gavlen er næsten oppe (så der er pt. ingen adgang til loftet over vognporten). Vindskederne på gavlen er oppe, men mangler at få tænder, så de passer til teglene. Ellers virker taget meget parat til tegl. Disse skulle gerne blive lagt indenfor de næste par uger.

 

 

 

1. juni 2006.

Endnu mere parat til tegl. Der er kommet trælister på hele undersiden af tagudhænget, og vindskeder er skåret til og malet.

Indenfor er der sørme kommet vinduskarme, efter at de fik lagt ekstra gasbetonklodser, da en tegning havde vist at der skulle rulleskift. De samme folk skal forhåbentlig snart igang med klinker, pudsning af vægge osv.

 

 

 

Maj måned.

Lidt flere billede fra måneden...


 

.

12. maj 2006

Og skal vi ikke slutte af med et par stemningsbilleder fra ruten mod Hillerød og motortrafikvejen ("Ved Freerslev Hegn")...

 

.

 

~~~